Wie zijn wij

Home > Wie zijn wij
office-594132_1280.jpg

Korte lijnen, persoonlijk contact, vertrouwen en hands-on oplossingen: Dát is waar WOG Registeraccountants BV voor staat. Wij zijn een full-service accountantskantoor, met levering van diensten variërend van het samenstellen, beoordelen en controleren van bijvoorbeeld jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen tot het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie over o.a. belastingaangiften en prognoses.

WOG Registeraccountants BV heeft een toegewijd team, dat veel waarde hecht aan de relatie met onze cliënten. Wij willen u en uw organisatie echt leren kennen. Alleen zo kunnen we maatwerk bieden voor de oplossing van uitdagingen die bij uw organisatie spelen. Bovendien is een vast aanspreekpunt vanzelfsprekend. Persoonlijk, praktisch en effectief: Dat is de essentie van onze dienstverlening.

WOG Registeraccountants B.V. is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants); de bevorderaar van een goede beroepsuitoefening door accountants. Daarnaast is WOG Registeraccountants B.V. aangesloten bij het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). SRA is de grootste vereniging van zelfstandige, professionele en openbare accountantskantoren in Nederland.

SRA logo
Logo NBA